Kerosinepop op facebook
foto Early Adopters
Early Adopters

"Onmiskenbaar een van de beste nieuwe Nederlandse Acts van dit moment." 3voor12 Limburg

 

"Early Adopters heeft met dit debuut een juweeltje in handen, lekkere pakkende gitaarpop die geen moment verveeld." Rock Portaal

 

Early Adopters vertrok naar België om in een charmant chaletje liedjes te schrijven. Al hier werd de basis gelegd voor  'Lucky People', de debuut plaat die op 18 september uit is gekomen op het label Moon Music.

De band werkte een jaar lang in stilte aan het album met producer Wouter BudéDe titel ‘Lucky People’, knipoogt naar de reclame wereld waarin gearrangeerd geluk wordt verkocht met slogans als ‘Open happiness’ en ‘I’m lovin’ it’! Als troost voor deze frustrerende gelukservaring brengt de band gratis geluk in de vorm van een download, maar voor de liefhebbers is het album ook beschikbaar op vinyl.

 

Early Adopters is een jong kwintet uit Noord-Limburg. Sfeervolle gitaarpop gekleurd door stiekeme dissonantie, dromerige samenzang en eigenzinnige gitaar patronen.
De band werd eind 2008 opgericht, stond onder andere in de finale van de Grote Prijs van Nederland en tourde door het land met de Popronde en als support-act van Anneke van Giersbergen.

 

Early Adopters is

 

 

Jack Baeten: zang facebook | twitter
Victor Verstraelen: bas facebook | twitter
Sean Verstraelen: drum facebook
Erik Muijsenberg: gitaar facebook | twitter

Bram Jacobs: gitaar facebook | twitter